Opdrachtschaak

Woensdagochtend hadden Muzieksmurf en Dichtsmurf weer een spannende draai gegeven aan het spel met zwarte en witte stukken op een bord van 8 bij 8 vakjes dat we onderhand wel kennen. De smurfen grabbelden in een bak met briefjes. Deze briefjes waren alles bepalend, want er stond steeds een gebeurtenis op die de partijen ineens kon laten omslaan. Zo kon de Hulk met zijn grote groene vuisten op het bord slaan en alle stukken uit het centrum wegvegen. Of werd er een wapenstilstand gesloten op het bord, waardoor er voor een aantal beurten geen stukken meer geslagen konden worden. Een andere keer kreeg elke pion een cape waardoor ze zo naar de andere kant van het bord konden vliegen.

Kortom, alle gekheid op een stokje bij dit schaakspel.

Bij Paulien zat het in ieder geval niet mee, vrijwel elk kaartje leek in haar nadeel te spelen. Dikke vette pech, want de smurfen waren ├ęcht 100% helemaal totaal compleet eerlijk en zouden nooit partijdig zijn en al helemaal niet een opdracht aankondigen die ze niet getrokken hadden….

Dit Supersnoepjes zijn goed op dreef, dit is hun 5e 10 op een rij.

De Lachende Pizzapannenkoeken: 6

De Supersnoepjes: 10

Spooderman: 8

Kapitein Onderbroek Squad: 8

Sorry, comments are closed for this item.