Help Azrael!

Vanavond mochten de kinderen de slechteriken spelen. De smurfen hadden namelijk Gargamel weggesnapt met behulp van de 6 oneindigheidsstenen, maar daardoor had de kat van Gargamel, Azrael, geen eten meer.

De kinderen moesten om de stenen te bemachtigen onder andere een sudoku oplossen die zelfs Brillie niet op kon lossen of Koens favoriet: jeu de boules met klungel.

Omdat er te weinig stenen waren voor elk groepje moesten ze de laatste stenen winnen door tegen elkaar een spaghetti-marshmallowtoren te bouwen en een ander spel waar ze elkaar aan het lachen moesten maken terwijl elke zin op ARRRR! moest eindigen. Vooral Cathelijne en Olivier waren hier goed in.

De Lachende Pizzapannenkoeken: 9

De Supersnoepjes: 10

Spooderman: 10

Kapitein Onderbroek Squad: 9

Sorry, comments are closed for this item.