Steun het Kempenkamp

Beste ouders en vrienden van het Kempenkamp,

Komend jaar wordt al weer voor het zoveelste jaar het Kempenkamp georganiseerd. Dit kamp organiseren we al jaren met veel liefde en plezier, waardoor al veel kinderen (en wijzelf) hebben kunnen genieten van een aantal schitterende weken.
Graag willen wij het Kempenkamp laagdrempelig houden en dus ook dat het kampgeld zo laag mogelijk blijft. Om dit voor elkaar te krijgen betaalt de leiding zelf ook kampgeld. Daarnaast wordt ieder jaar geld geinvesteerd in nieuw materiaal. Dit is ook nodig omdat er continu kampmateriaal aan vervanging toe is.

We doen dan ook graag een beroep op u om ons te helpen. We zijn op zoek naar allerlei kampmaterialen, zoals bijvoorbeeld:

  • Buitenspeelmateriaal (voetballenballen / badmintonrackets / opzetnetten e.d.)
  • Verkleedkleding / Carnavalskostuums /accessoires
  • Stripboeken met een harde kaft

Ook als u andere materialen heeft die op het kamp van pas kunnen komen, zijn deze van harte welkom. En natuurlijk zijn wij ook zeer blij met donaties (hiermee kunnen wij dan weer materiaal aanschaffen of iets extra’s voor de kinderen regelen).

Donaties zijn natuurlijk ook van harte welkom en kunnen worden overgemaakt op IBAN NL97 INGB 0008 6592 10 t.n.v. Stichting Kempenkamp.

Alvast hartelijk bedankt voor uw hulp.
De smurfen