Kempenkamp 2008: Dag 2: Midgetgolf

Hoewel de weersverwachtingen nog steeds 70% kans op regen zijn, hadden we een 100% prachtige ochtend. Oftewel lekker zonnetje, fris briesje en een stralend humeur (groeten aan Mopper). Tijd dus om de beschutting van de bomen op te zoeken (:)) en een heerlijk potje te gaan midgetgolfen.    Dus de smurfen met al die kinderen de bossen in, maar daar aangekomen vonden wij geen midgetgolfbanen: OEPS! KLUNGEL!!! Wel had Dichtsmurf zijn zolder geplunderd en had weer van alles bij zich: stenen, hout, pilonnen, plastic buisjes, enz. Alle groepjes gingen driftig aan de slag om de meest creatieve, moeilijke en keurig afgewerkte banen te maken.    

Na ongeveer een uurtje bouwen werden deze banen aan de ultieme test onderworpen: kan je er een hole-in-one slaan? Het antwoord luidt: Nee! Hoewel ze er allemaal prachtig uitzagen en er obstakels inzaten waar menig midgetgolfprofessional jaloers op zou zijn, waren ze behoorlijk moeilijk. Niettemin wisten onze top golfers er mooie scores van te maken. 

 Voor de stand van de groepjes betekent dit het volgende: 

Groep Punten
Groep 1: The death body hunters 6
Groep 2: The chessplaying deamons 9
Groep 3: Het team van Arno 9
Groep 4: Scream 7
Groep 5: De schakende skeletten 10
Groep 6: Horrorkids 7

1 Comment

  1. Hey Marcel en Rutger,
    Rutger: ik sta 6sde met osm we wonnen met 1-0
    Marcel: ha alles goed ja toch?:P speel je nog tw?

Leave a Reply