Kempenkamp 2008: Dag 2: Muziekfestijn

Enkele kinderen (de echte fans!) en een paar smurfen wilden wel eens wat anders dan de herrie uit de computer (of soms nog erger: de mond) van Muzieksmurf. Gelukkig was er zondag aan het einde van de middag een optreden van Djumbo en Chipz in buurdorp Geldrop.Dus gingen drie volle auto’s naar het concert. De wat oudere jongens stonden eerst wat keurend rond te kijken, maar later begonnen de benen te bewegen en gingen de armen in de lucht. De jongedames Karen, Joyce en Clemence stonden zelfs helemaal vooraan het podium (door de hulp van Gregory) te dansen. En de aanwezige smurfjes? Dichtsmurf had ze gelukkig wat inspiratie meegegeven… en swingend en zingend genoten ze van de sfeer. Het zal niet verbazen als Djumbo of Chipz vrijdagavond nog eens in Mierlo opduiken!Helaas geen foto’s van het festijn voor op de website. Brillie wil zijn gsm maar niet afgeven.

Leave a Reply