Kempenkamp 2008: Dag 1: Schaaktoernooi

Om aan het begin van het kamp maar eens te bepalen wie de beste is, was het grote schaaktoernooi van het Kempenkamp. Er volgde vele zware partijen, met bloed, zweet en tranen. Nou ja, bloed, er keek wel eens iemand wat pijnlijk wanneer hij een stuk kwijt raakte. En zweet, je zag af en toe wel kinderen erg gespannen kijken en een beetje rood aan lopen, maar zweet… nee, dat was het ook weer niet. Tranen waren er eigenlijk ook alleen maar voor Smurfje (de willekeurige smurf), als deze weer eens een partij verloor.  

De resultaten van het toernooi zijn als volgt: 

 Voor de stand van de groepjes betekent dit het volgende: 

Groep Punten
Groep 1 5
Groep 2 10
Groep 3 8
Groep 4 4
Groep 5 8
Groep 6 3

Op het eind van de avond probeerde Baby onze Klungel jaloers te maken door te laten zien dat hij wel gestudeerd heeft. 

1 Comment

  1. ooooohh, wat mooi!! Heeft het ook nog een functie?!?

Leave a Reply