The Quizzz

Na het avondeten was het donderdag tijd voor de jaarlijkse kempenkamp quizzz!

Tijdens de eerste ronde was de algemene kennis van belang. Zo mochten de kinderen zoveel mogelijk plaatsen met meer dan 100.000 inwoners opschrijven binnen 5 minuten. Vervolgens kwamen ook de animatiefilms van Disney en landen van Afrika aan bod. (En ja Amber, Zuid-Afrika is ook een land!)

Er kon hard gelachen worden tijdens de muziekronde. Bij deze ronde mochten de kinderen de titel en smurf raden. De smurfen hadden ‘prachtige’ songteksten ingezongen. De stemmen van Muzieksmurf, Lolsmurf en Klungelsmurf werden hier door de kinderen veelal door elkaar gehaald!

Ronde 3 was actiever. Hierbij worden verschillende opdrachten door kinderen uitgevoerd, zoals een bal hooghouden, ik ga op reis en neem mee, snel oplossen van schaakpuzzels, sprinten en een bal zo ver mogelijk gooien. Jurian was bijzonder goed in dat laatste en heeft zijn Olympische ticket voor het discuswerpen al bijna binnen.

Na deze actieve ronde was het tijd voor een ronde Trivia. Hier werden 10 Disney-gerelateerde vragen gesteld. Dit bleek toch wel een uitdaging te zijn.

De laatste ronde van de avond was een architectonisch hoogstandje. De kinderen mochten een zo hoog mogelijke toren bouwen van spaghetti en marshmallows.

Eindstand

GroepjeScore
Kermit de Stickers10
Dé …. legendarische IJstaarten9
Torenroosje8
Sneeuwwitje en de zeven Pionnen7
De magische Tuinschakers10
De dolle Ducks8

Sorry, comments are closed for this item.