Smokkelspel 2.0

Omdat 1x het smokkelspel spelen op kamp natuurlijk niet genoeg is, hebben we het maar nog een keer gedaan. Deze keer waren er geen smurfo’s te verdienen door kistjes te vinden maar moest er gewoon snoepjes gesmokkeld worden.

Deze keer waren er maar 4 smurfjes mee om kinderen af te tikken wat er voor zorgde dat de meeste kinderen een stuk vaker binnen kwamen. Freek en Alex waren beide 5x binnen gekomen en waren hiermee de beste.

Aangezien er zo veel kinderen binnen kwamen op de eindpost was er duidelijk versterking nodig. Gelukkig waren er een paar kinderen van de kleinste slaapzaal bereid om een handje te helpen. Sommige smurfen wilde wel een poging wagen om door de muur met kinderen te komen en zijn ook maar gaan smokkelen. Het is hippe en smullie 2x gelukt om binnen te komen en smurfin ook één keer.

Uiteindelijk leverde het de volgende eindstand op:

Check Sparrow: 8

De vliegende schaakstukken: 9

Kapitein schaak: 10

Scheurende scheurbuiken: 10

Sorry, comments are closed for this item.