Dropping 2

Gedurende de week hebben de smurfjes meerdere malen verteld dat het een dropping kamp was, dus veel droppings lopen. Na de gewone dropping en de per ongelukke dropping van de dag ervoor, was het nu tijd voor een tweede (en voor sommige kinderen, derde) dropping.

De kinderen van de oudste slaapzaal werden door de smurfjes meegenomen naar de Beekse Bergen, om vanuit daar natuurlijk terug te lopen. De meiden, zoals ze zichzelf noemden, begonnen eerst het vakantiepark te verkennen om daar toch tot de conclusie te komen dat dat niet helemaal de bedoeling was.

Aan het begin kwam de echte meidenroutine aan bod, waarop Jessica (Jurian) zei: ‘Meiden, we moeten nu naar de nagelsalon!’ Hier reageerden de meiden enthousiast op, dus nagelsalon Muziek ging de volgende dag open.

Cindy (Sidney) kwam onderweg een mooie paal tegen, deze heeft de tocht door het vakantiepark meegemaakt en heeft daarna een mooi nieuw thuis gevonden. Toen de meiden eindelijk het park hadden verlaten, was er een race tegen Victoria (Smullie). Ze waren duidelijk nog niet moe genoeg 😉

Na drie keer hetzelfde punt gezien te hebben begonnen ze de goede kant op te lopen. Na een tijdje was er een ideale pauzeplek gevonden, een viaduct. De meiden renden omhoog, Victoria (Smullie) er achteraan. Ellie (Knutsel) had een creatief mes gemaakt om de appels te snijden, de broodclip die bij de appels zat.

Op een gegeven moment werden de meiden toch wel erg moe, het terugkomen bij de blokhut was belangrijk. Dus na een stille hint van de smurfjes, wisten ze eindelijk de route.

Eenmaal terug op de blokhut had Dicht boterhammen en snacks klaarstaan, en kwam Muziek een kopje thee brengen. De meiden konden eindelijk naar hun welverdiende bed, helaas moesten ze zes uur later wel weer opstaan…

Een ding is zeker, het was een geslaagde dropping!

Sorry, comments are closed for this item.