Minigames

Tijdens de minigames hebben alle groepjes acht verschillende korte spellen gespeeld. Een van die spellen was van een A4-blad vliegtuigjes maken, waarbij papier propjes verder kwamen dan de netjes gevouwen vliegtuigen. Bij Jenga gingen Kapitein Schaak en de Vliegende Schaak Stukken gelijk op en het is gewonnen met een enkele steen verschil.

Check Sparrow wist bij Piratenboot, waar je zo veel mogelijk woorden moest kunnen onthouden, de meeste spullen mee te nemen op het schip. Creativiteit werd getoond toen bij Tangrammen iedereen een papegaai, een schatkist en een boot moesten maken.

Onverwacht was ook schaakpong, wat eerdere jaren al was gespeeld maar wat dit jaar nog niet tevoorschijn was gehaald. Na een super spannende strijd welk groepje het beste was bij verschillende activiteiten hebben de Schurende Scheurbuiken net de winst weten te grijpen.

Eindscore:
Check Sparrow: 8
De Vliegende Schaakstukken: 7
Kapitein Schaak: 9
De Schurende Scheurbuiken: 10

Sorry, comments are closed for this item.