Zwemmen

Door het wisselvallige weer van de kampweek zijn we uitgeweken naar Tilburg om daar overdekt te kunnen zwemmen. Met onze karavaan van smurfmobiles zijn we afgereisd naar het zwembad, auto’s volgeladen met kinderen, smurfen, boterhammen en natuurlijk Donald Ducks. Eenmaal aangekomen traden we via de achteringang naar binnen (tja, corona…). We nestelden ons boven met een goed uitzicht over het hele zwembad en, nog belangrijker, directe toegang tot de wildwaterbaan. Volgens mij hebben wij het zwembad eigenhandig duizenden euro’s aan afschrijvingskosten gemaakt door het de slijtage van het veelvuldige gebruik. Voor veel kinderen bestond de dag toch voor zo’n 80% aan de trap oplopen, de wildwaterbaan af en de trap weer oplopen om nog een keer te gaan. Maar gauw keken sommige kinderen en smurfen al verder dan de wildwaterbaan. Zo heeft Surfsmurf het op zich genomen om de buitenglijbaan om te toveren tot raceparcours. En in het bad waar eerder die dag rustig baantjes werden getrokken lagen nu matten die door zowel kinderen als smurfen hard bevochten waren.  Al met al een geslaagde dag met wederom een hoop waterpret.

Sorry, comments are closed for this item.