Toernooitje

Maandag was het even voor een paar potten normaal schaak. Totaal zijn er 6 rondes gespeeld volgens de Zwitserse methode (iedereen speelt tegen degene met hetzelfde aantal punten op dat moment.

Ronde 3 was hier heel belangrijk, kinderen hadden al 2 overwinningen behaald en vooral de partij tussen Freek met wit en Arish met zwart duurde een hele tijd.

In ronde 4 waren er nog 3 kinderen die konden gaan voor de perfecte score: Freek, Valentijn en Iris. Freek moest tegen Valentijn wat ook een erg mooie partij werd die uiteindelijk gewonnen werd door Valentijn. Iris had helaas verloren van Willem waardoor zij niet meer voor de perfecte score kon gaan.

Uiteindelijk had Valentijn na 6 rondes al zijn partijen gewonnen en kwam daarmee als eerste op de ranglijst. Freek (9 jaar!) heeft heeft na zijn verlies tegen Valentijn zijn resterende partijen wel nog gewonnen en nam daarmee een mooie tweede plek. De derde plek werd gedeeld door Willem, Iris en Kevin (ook 9 jaar!).

Hieronder de eindstand:

Sorry, comments are closed for this item.