Geluidenspel

Donderdagavond werd het geluidenspel gespeeld. De smurfen zaten even niet op te letten en plotsklaps werden er allerlei slechteriken gesignaleerd in de buurt van de blokhut. Gelukkig hebben we dit jaar superhelden mee en die konden de smurfen dus mooi inzetten om dit geteisem in te rekenen. Hoewel het al flink aan het schemeren was, bleek het toch goed mogelijk zo’n boef op te sporen. Ze konden het namelijk niet laten constant teksten als ‘Altijd die vervelende Bassie en Adriaan!’ en ‘Drommels, Drommels EN NOG EENS DROMMELS‘ te roepen. Had je zo’n crimineel eenmaal gevonden (één punt) dan moest je nog wel melden wíe je dan gevonden had (nog een punt). Je zult immers maar de politie bellen en zeggen dat ze een zware crimineel op kan komen halen, maar dan vervolgens niet kunnen zeggen wie dan!

De groepjes wisten alle schobbejakken keurig te vinden en aan de bewaking over te dragen. De smurfen waren zo opgelucht dat ze warempel nog vergaten de scores op het scorebord op te schrijven! Maakte gelukkig ook niet uit, want alle groepjes hadden evenveel punten verzameld.

Sorry, comments are closed for this item.