Levend Cluedo

Een belangrijke kaart met de route naar Japan is gestolen. De groepjes werden aangesteld als detectives om uit te zoeken wie deze gestolen heeft. Daarvoor zijn een aantal personen verzameld die in de buurt waren van hoofdkantoor VOC Amsterdam ten tijde van de diefstal. Dit waren personen zoals de Voorzitter van VOC Amsterdam (Cornelis Jansen), Rijke investeerder Heer den Lans en schoonmaakster Aagje.
Na grondig onderzoek deelden de kinderen hun bevindingen. Detective Brilsmurf heeft vervolgens alle geleverde informatie nagetrokken. Hoewel de dader (Katrina) hiermee gevonden is, is helaas de kaart niet teruggevonden.

1 PiëlzckØlèrç10
2 De Tijdreizende Torens7
3 De Brownie Beren 6
4 De Etende Mensen 9
5 De Prehistorische Processierupsen8
6 Ugh hubba ukka ugh7

Sorry, comments are closed for this item.