Fotospeurtocht

Grote Smurf is op ontdekkingsreis geweest in Weert en hij heeft daar allerlei foto’s gemaakt. Hij wist alleen niet meer precies waar welke foto gemaakt was, dus aan de kinderen was het de taak om door de wijk te lopen en de fotolocaties terug te vinden. Bij elke locatie hoorde een vraag waarmee de kinderen konden bewijzen dat ze er daadwerkelijk geweest waren. Ook moesten er onderweg foto’s van katten gemaakt worden voor de bonusvraag. Sommige groepjes gingen hier erg creatief mee om. Zo maakten de kinderen van Ugh Hubba Ukka Ugh kattenoortjes bij zichzelf en gingen ze miauwend op de film. Ook werden er bij een huis maar liefst twintig verschillende katten aangetroffen (niet allemaal echt natuurlijk).

1 PiëlzckØlèrç10
2 De Tijdreizende Torens9
3 De Brownie Beren 9
4 De Etende Mensen 8
5 De Prehistorische Processierupsen8
6 Ugh hubba ukka ugh7

Sorry, comments are closed for this item.