Graftombespel

Vandaag hebben de kinderen een grote zandvlakte getrotseerd, op zoek naar verborgen schatten van het oude Egypte. Ieder groepje kreeg een schatkaart met een cryptische boodschap. Deze boodschap moesten ze ontcijferen om de schat te vinden.

Eenmaal aangekomen bij op de bestemming begonnen de groepjes met zoeken. Het groepje PiëlzckØlèrç was veruit het snelste. Na een half uur wisten ze de schatkaart al te ontcijferen, en hadden ze de schat opgegraven! De schat bestond uit een kleinigheidje die de kinderen onderling mochten verdelen.

De andere groepjes waren iets langer bezig om hun schatkaart te ontcijferen. De etende mensen vonden het een leuk idee om zelf een schat te begraven, en groeven Rens half de grond in. Al met al was het een intensieve dag voor de kids, maar heeft iedereen zich goed vermaakt!

Sorry, comments are closed for this item.