Levend Stratego

Een week Kempenkamp zou geen Kempenkamp zijn zonder levend stratego. De groepjes werden samengevoegd in twee teams. Het doel was het veroveren van de vlag van het andere team. De vlaggen (theedoeken) werden op creatieve plaatsen verstopt. Zo had het ene team de vlag ín een boom verstopt, terwijl het andere team ging voor de tactiek ‘hide in plain sight’: ze hingen hun vlag tussen de andere theedoeken aan de waslijn. Sommige kinderen zoals Olesj en Casper hebben fanatiek de aanval ingezet en zijn gaan zoeken naar de vlag van de tegenpartij. Andere kinderen namen juist een verdedigende positie in. Op die manier ontstond een spannende en hevige strijd, waaruit uiteindelijk de Potige Toekans en The Legends als winnaar uitkwamen.

De naam was te veel moeite 7
De schaaklegendes 9
De vliegende schakers 7
De legende van de potige toekans 10
De bingoclub 9
The legends 10

Sorry, comments are closed for this item.