Dropping

Odysseus deed jaren lang over zijn tocht naar huis na de god van de zee beledigd te hebben. Ook de kinderen moesten hun weg naar huis zelf terugvinden tijdens de dropping, maar hebben daar gelukkig geen jaren over gedaan. De jongsten werden niet zo ver van de blokhut gedropt en wisten vrij vlot de weg terug te vinden, al voordat de oudsten vertrokken waren! De tweede groep kwam erachter dat je met drie keer links toch echt weer op je beginpunt terugkomt… De derde en vierde groep waren vrij vlot weer terug zonder veel omwegen, en de oudsten wisten ook rond middernacht weer terug op de blokhut te komen na een ommetje via Gerwen. Al vonden sommigen dat dat nog niet laat genoeg was, en dat ze eigenlijk verder gedropt hadden moeten worden…

Ondertussen hadden de smurfen op de blokhut met veel moeite en een luchtbedpomp van het natte hout tóch nog een kampvuur kunnen maken. De groepen die gedurende de avond weer terugkwamen konden aanschuiven bij het kampvuur om daar enthousiast hun verhalen te kunnen vertellen.

Sorry, comments are closed for this item.