Zwemmen

Woensdag zijn we gaan zwemmen naar het Dommelbad in Boxtel. Dit mooie binnenzwembad – het was helaas iets te koud voor een natuurlijk aangelegd meertje – was van alle gemakken voorzien. De kinderen hebben zich uitstekend vermaakt met de glijbaan, duikplank en matten in het water. Vooral Ernst en Merlijn hadden zich kostelijk vermaakt met de glijbaan. Verder werd er waterpolo gespeeld. Boerensmurf was de man om dit in goede banen te leiden. Natuurlijk waren de schaakpartijtjes langs de kant ook populair. Bart bleek daarnaast ontzettend goed te zijn in toepen. De prachtige zwemdag werd op de blokhut afgesloten met friet! Dit lustte iedereen wel na zo’n actieve dag. Hieronder een sfeerimpressie van deze ochtend en middag.
zwemmen1

zwemmen2

zwemmen3

Sorry, comments are closed for this item.