Weggeefschaak

Vind jij het ook zo vervelend als je snode plannetjes elke keer afgestopt worden omdat je tegenstander net jouw sterkste stuk eraf heeft geslagen? Nou, daar hadden Hippe en Klungel wat op gevonden. Omdat Klungel wel eens van Hippe wilde winnen stelde hij voor dat je wint als je alle stukken weggeklungeld hebt. Weggeefschaak dus. Dan zou Klungel zeker een kans maken. Dit spelletje stond vandaag op het programma. We speelden een toernooi waarin iedereen tegen iedereen uit kon komen. Na 7 rondes bleken Bart en Mika de beste weggeefschakers van kamp te zijn. Ze speelden alleen tegen elkaar remise en wonnen de rest. Gek genoeg waren het niet hun groepjes die in totaal het beste scoorden, want dat waren Team Mystic en de Sherlock Homies.
1: Team Mystic 10
2: Geen ID 8
3: Sherlock Homies 10
4: ? 6
5: Secrets 7
6: MI6 9

Sorry, comments are closed for this item.