Waterspellen

Donderdagmiddag was het weer tijd voor de waterspellen. Op deze warme dag konden de kinderen bij Baby en Mopper gaan buikschuiven en bij Klungel gaan blikwerpen (nee, Klungel gooide zelf niks om). Verder mochten de kinderen bij Dicht een eigen parcour bedenken, die zij en een ander team moesten gaan afleggen. Sommigen schoten zichzelf erg in de voet door een heel moeilijk parcour te maken. Anderen maakten voor zichzelf, en het andere team, een heel makkelijk parcour. Als laatste moesten ze zij bij Potige voorwerpen raden die onder een grote laag schuim lagen.
Na afloop was er weer een watergevecht waarbij een aantal smurfen heel nat werden en Lolsmurf slechts één rondje om het veld durfde te lopen.

De punten bij de waterspellen waren als volgt verdeeld:
De eerste noot: 7
De saxofoon spelende superschakers: 5
De Beatles: 8
De spelende stukken: 6
Harmonie de torens: 10
De krakende noten: 9

DSC03317

DSC03301

DSC03290

DSC03331

Sorry, comments are closed for this item.