Zwemmen

De temperaturen stegen vandaag boven de 30 graden uit en daarom was deze laatste dag van het kamp uitermate geschikt om te gaan zwemmen bij Aquabest. Zwembroek aan, en flinke laag zonnebrand op, spelletjes en luchpakketjes mee en daar gingen we. Zandkastelen werden gebouwd, zelfs een heel rijk werd in elkaar gezet door Michael, Dirk, Xander en Faas. Bas en Rob verlengden het strand met een schiereiland. Rens had het goed bekeken met zijn eigen zwembadje op het strand.
Het belangrijkste van het zwemmen is natuurlijk het soppen van smurfen, waar Karen en Frederique een groot aandeel in hadden. Dichtsmurf werd maar liefst 14 keer gesopt. Diverse pogingen werden gedaan bij Knutselsmurf, maar dit bleek toch wat lastig dan gedacht.
Tussen het zwemmen door werd er ook fanatiek gepokerd, geschaakt en halli galli gespeeld. Luc was de grote winnaar hij het pokeren en kon zwemmen in het geld.
Een erg geslaagde, natte dag met een traditionele, overheerlijke afsluiting van de week met pannenkoeken!

DSC03344

DSC03351

DSC03346

DSC03343

Sorry, comments are closed for this item.