Gekleurdesokkenspel

Vanochtend liep er een vreemd groepje door een doodnormale woonwijk in Best. Smurfen zijn sowieso al niet al te logisch, maar nu hadden ze ook nog felgekleurde sokken aan: soms over een broek, soms in sandalen. De groepjes kregen ieder een kaartje mee met een kleur. Het was de bedoeling om een smurf te tikken die de juiste kleur sokken aan had. Lukte dat, dan kreeg het groepje een nieuw kaartje en konden ze naar een andere kleur sokken op zoek. Maar pas op! Er was ook een smurf met zwarte sokken aan en die kon de groepjes tikken. Werd je getikt, dan moet je je kaartje inleveren en eerst bij een andere smurf weer een kaartje verzamelen.

Tot overmaat van ramp wisselden de smurfen tussentijds af en toe van sokken. Vooral Merlijn wees de smurfen er vaak op hoe irritant dat eigenlijk was. De beatles hadden onder leiding van Marijn een goede strategie ontwikkeld om te voorkomen dat smurfen voor hen wegrenden. Je vraagt de smurf die je wil tikken of ze toevallig de smurf met een andere kleur hebben gezien die je echt niet kunt vinden. Als de smurf dan even blijft staan om antwoord te geven: HA! GETIKT! Het leverde ze een gedeelde tweede plaats op.

De eerste noot: 8
De saxofoonspelende superschakers: 9
De beatles: 9
De spelende stukken: 10
Harmonie de torens: 9
De krakende noten: 7

Sorry, comments are closed for this item.