Levend Stratego

Na de rapclinic moesten de meeste kinderen wat energie kwijt, dus hebben we het altijd favoriete Levend Stratego gedaan. De kinderen werden in drie groepen met een smurf het bos in gestuurd en kregen een set kaartjes mee met getallen variƫrend van 1-13. Daarnaast had iedere groep een vlag, die ook als kaartje werd uitgedeeld. Als een kind een ander tikte werden de kaartjes vergeleken en won degene met het laagste nummer. Alleen de 13 kon de 1 uitschakelen. Als de vlag getikt werd, was dat een punt voor het tikkende team. De gewonnen kaartjes kwamen later weer in het spel, waardoor we door konden gaan tot de kinderen het beu waren. Of tot het etenstijd was en dat bleek eerder het geval te zijn.

Vooral Daan heeft met grenzeloos enthousiasme en heel veel energie punten voor zijn team gescoord, door maar liefst twee van de vier vlaggen eigenhandig te veroveren. Marius deed het goed als vlag: hij slenterde zonder enige bewaking maar wat rond en niemand nam de moeite om hem te tikken. Uiteindelijk was het broertje Rens dat alsnog vlag Marius aftikte.

De eerste noot + de saxofoonspelende superschakers: 9
De beatles + De spelende stukken: 8
Harmonie de Torens + De krakende noten: 10

DSC03217

DSC03218

Sorry, comments are closed for this item.