Dag 7: Smokkelspel

Vrijdagmorgen was het dan eindelijk tijd voor het ‘good old’ smokkelspel. In de met muggen bezaaide bossen aan de overkant van het kanaal moesten snoepjes van een beginpunt naar het eindpunt worden gesmokkeld. Dit zonder afgetikt te worden door een aantal smurfen, die in het bos probeerden iedereen de weg te versperren. Dit was een lastige taak voor de smurfjes, die slechts met weinig mankracht 29 kinderen tegen moesten houden. Daarnaast vormden brandnetels en doorns een probleem voor de smurfjes. Deze werden vaak alleen door kinderen getrotseerd en zo wisten vele kinderen alsnog te ontsnappen. Net als vorig jaar wist Sebastiaan goed te presteren tijdens dit spel. Hij wist maar liefst 5 keer de eindpost te halen. Maar ook Julian, Ananye en Nick B wisten deze score te halen.

Leave a Reply