Dag 6: Drie haven spel

Deze ochtend zijn we naar het park gegaan voor een nieuw spel: het drie havenspel. Doel van het spel was om van de ene post naar de andere te komen zonder getikt te worden. Soms moesten meerdere posten worden aangedaan. Bijvoorbeeld via post Merlijn en via post Madam Mikmak naar post Zwarte Magica. Dit waren de namen van de drie posten. Als 1 post moest worden aangedaan was 1 punt te verdienen. Bij twee posten vielen 3 punten te verdienen en bij drie posten waren 7 punten te verdienen.

Terwijl twee groepjes probeerden andere kinderen te tikken met de inmiddels welbekende knuppels, mochten de andere vier groepjes proberen de posten te bereiken. Dit bleek nog niet mee te vallen, dankzij het grote aantal bijzonder fanatieke tikkers. Thomas Bjelcic heeft als enige 7 punten gescoord door alledrie de posten te halen zonder getikt te worden. Een hele mooie prestatie. Verder zijn er veel een- en driepunters gescoord. Na een vermoeiende strijd rondom de vijver, in een steeds warmer wordend park, bleek … als beste gepresteerd te hebben. Hierna was het tijd om huiswaarts te keren en de tuinslang uit te rollen om buiten te gaan douchen.

Leave a Reply