Dag 5: Zwemmen

Wederom een zonnige dag, dus de hoogste tijd voor een bezoekje aan het plaatselijke zwembad! Er werd een mooie verzamelplek in het zonnetje uitgezocht en de waterpret kon beginnen! De glijbaan werd gedurende de dag geruime tijd bezet gehouden door treintjes kinderen. Tussendoor was er dan toch ook even tijd voor de oudsten of smurfen om een lichtgewicht op de schouders te nemen en te strijden tegen zo’n ander duo. Zoals altijd waren de schuimrubberen matten grotendeels ingenomen door onze kinderen, vooral Ananye peddelde soepel door het zwembad op zijn schip. Later op de dag werd er in het wedstrijdbad een plastic baan neergelegd, waar zo snel mogelijk overheen gerend, gesprongen, gevlogen, gedoken, gevallen, opgestaan en weer doorgegaan moest worden. Als ik me niet vergis met een nauwkeurig gemeten record van Joris P. van 7 seconden. Verder ook voldoende Donald Ducks en schaakborden aanwezig, dus genoeg vertier voor een zeer geslaagde dag!

Leave a Reply