Kempenkamp 2009: Dag 5: Ondertussen op de blokhut

Een klungelsmurf mee nemen naar het zwembad is natuurlijk vragen om problemen. Is het niet dat Klungelsmurf uitglijdt, dan kun je er van uit gaan dat een kind zich bezeert door een een stomme actie van Klungelsmurf. Het lijkt de overige smurfen dan ook erg verstandig om deze brokkenpiloot veilig achter te laten op de blokhut. Daar kan hij dan mooi meteen op Babysmurf passen. Die is natuulijk veel te jong om te kunnen zwemmen.

Hoe vermaak je jezelf of met zijn tweeën op zo´n rustige dag op de blokhut? Na een flinke kop en koffie gedronken te hebben en van het zonnetje genoten te hebben, is het dan toch echt tijd om aan de gang te gaan. De stripboeken worden weer netjes opgeruimd. We komen Kijks uit 1987 tegen. Dat kan niet meer vooruitstrevend zijn en vindt een plekje in de oudpapierbak. Gelukkig hebben we voor het kamp nieuwe Donald Ducks en stripboeken gekregen. Hiervoor dank!

Na een Donald Duck uit 1974 gelezen te hebben, is het tijd voor de grote schoonmaak van de blokhut. Na een paar uurtjes met water gespeeld te hebben is deze dan ook weer brandschoon, in hoeverre je dat van een klungelsmurf en een babysmurf kunt verwachten. Zij genieten al weer van het zonnetje, er kan niks meer misgaan.

 

1 Comment

  1. Goed werk HEREN 🙂

Leave a Reply