Kempenkamp 2009: Dag 5: Zwembad

Woensdag was ons dagje op het zwembad. Een heerlijk zonnetje kwam erdoor, maar daar zag je natuurlijk niks van als je in het Turks stoombad zat. Vanuit het bubbelbad had je er meer zicht op, en dat was dus heel populair. Maar de meeste kinderen hadden toch een voorkeur voor het echte zwembad. En daar kon je dan ook nog naar buiten. Dubbel genieten dus!

Ik vermoed dat enkele smurfen nekklachten hebben overgehouden van het voortdurend gesop, want in het water kun je ze natuurlijk echt wel aan en zeker als je met velen bent. Gelukkig zijn erg ook kinderen die zwemmen zelf leuk vinden. Simon en Anne bleken even snel – Simon is dan wel groter maar de betere techniek van Anne compenseerde dat dus.

We hebben een schitterde fotorapportage van het dagje zwembad dankzij paparazzi Gregory. Het waterplezier straalt er vanaf.

 

 

 

 

 

 

1 Comment

  1. Hallo Vivian,

    Ik verheug me erop je weer te zien en ik ben al aan het aftellen! Maurice is vandaag met pap meegeweest op de vrachtauto. Hij heeft het super naar zijn zin gehad. Ik hoop dat jij ook weer een fijne dag hebt gehad. Heb nog gekeken naar de laatste foto’s en verslagen en heb gelezen dat jullie goed bezig worden gehouden. Laat nog eens een berichtje voor ons achter als je tijd en zin hebt. Veel kusjes uit Budel
    en heel veel groetjes van papa, mama en Maurice

Leave a Reply