Kempenkamp 2008: Rode draad

Op ontdekkingstocht in het griezelige betoverde doolhof. Dat zou de rode draad door onze griezelweek heen zijn. Na elk gespeeld dagdeelspel waren punten bepaald, waardoor elke groep aan de slag kon in hun ronde in het betoverende doolhof. De groep met de meeste behaalde punten in het spel van het dagdeel daarvoor, mocht na de maaltijd als eerste komen om hun slag te slaan. Door handige verschuivingen van de gangen in het doolhof, probeerde iedere groep zijn griezelige voorwerpen en/of wezens te bereiken.Steeds veranderde het bord, en ook de geplande doelen. Wie aan het eind van de week de meeste punten behaald zou hebben, zou een grote voorsprong hebben in de finale ronde. Vlak voor deze finale ronde is er een monster door het bord gelopen. Alle kaartjes waren verschoven, waardoor alle plaatjes in het midden van het bord vast gezet waren. De spelers waren allen vastgezet op een begin positie. Welke groep het eerste het midden zou bereiken, zou de bonuspunten krijgen.De horrorkids hebben heel de week goed gelopen, en verschillende slagen geslaan. Toch gingen de Chess playing deamons er in de finale vandoor met de punten. Omdat de behaalde punten van het rode draad spel dubbel tellen, kwamen sommige groepen op de laatste dag nog met een behoorlijke inhaal slag. De bonte avond zou de doorslaggevende punten gaan bepalen. Wat een spannende afsluiting, van een griezelige week!

Leave a Reply