Kempenkamp 2008: Het grote ‘Dat komt nooit meer terug’ lied

Het is weer vrijdag, het kamp is voorbijDat komt nooit meer terugIk ben niet verdrietig, ik ben niet echt blijDat komt nooit meer terugHet weer was dit jaar echte horrorDe spooktocht werd waterspelZwemmen is leuk, maar niet in het bosDat komt nooit meer terugDe chips van jumbo, liefst paprikaZien we nooit meer terugSambal is hot, mits koel geserveerdDat komt nooit meer terugCarl wilde graag mee met de oudsteNa twee uur was hij al moeMarcheren met Boerûh, nog twee uur te gaanDat komt nooit meer terugMarc hoeft geen chips, hij past op BrilDat komt nooit meer terugWat gaan we eten, vraag het MartienDat komt nooit meer terugHet record douchen was bijna gebrokenMaar na zes keer roken ze frisMathijs en de Haasjes, ze wilden zo graagDat komt nooit meer terugJullie waren dichtbij, sliepen ernaastZien we nooit meer terugOok ’s nachts kun je douchen, hoe dom kun je zijnZien we nooit meer terugDe regels verbieden mobieltjesEn smurfen zijn ook bij de lesEven een test, Bluetooth zei (D)aanDat komt nooit meer terugJarig op kamp, drie keer is zatDat komt nooit meer terugMuziek die kookt, Marcel wordt ziekZien we nooit meer terugBrillie is groot fan van een groepjeMaar zij niet zo van hemHunters zijn watjes, hamsters zijn engDat komt nooit meer terugDe pasta is groen, wie lust dat niet?Dat komt nooit meer terugMuziek die kookt, Laura bedankt…Zien we nooit meer terugCasper zo heet het spookjeEen andere naam werd gezochtJe laatste kamp, het is kwart over ChrisZien we nooit meer terugHippe is nieuw, maar eindelijk echt hipDat komt nooit meer terugMuziek die kookt, MOPPER KOM TERUG!Zien we nooit meer terugZe praten door walkie-talkiesMaar volgend jaar gaat dat niet meerSander te oud, Martijn wat nu?Zien we nooit meer terugGijs en Smurf 3, wat een talentDat komt nooit meer terugWie is er trager, Knutsel of Bril?Dat komt nooit meer terugRuimte liep mee met de droppingMaar wist niet waar naar toeBlokhut gebeld, haal ons maar opDat komt nooit meer terugVijf jaar lang, is wel genoegZien we nooit meer terugHij wordt al oud, pijn in de rugZien we nooit meer terugPotige zegt altijd sorryMaar menen doet ie het nietRen maar snel weg, het water is koudZien we nooit meer terugRijles voor Klungel, dementie slaat toeZien we nooit meer terugHet is voorbij, zet dat masker maar afZien we nooit meer terugDit was ons kamp, we zeggen houdoeDat komt nooit meer terugOns gebrul en geklungel, jullie zijn het nu moeDat komt nooit meer terugJullie hebben naar ons geluisterd,Wij vonden jullie heel lief (nee, echt!)Als we nu zeggen, het was eens maar nooit weerKomt het nooit meer terug

16 Comments

 1. Bah, dat Moppersmurf zo makkelijk vervangen wordt…. 🙁

  Grmbl, mopper, mopper.

  Leuke tekst trouwens. En ook leuk om van smurfjes te horen dat ze nog nooit zo’n leuk kamp hebben gehad als dit jaar hahaha

 2. Nou, 2002 was ook een toppertje…

 3. En ik moest toch op een manier mijn ongenoegens kenbaar maken.

 4. Ja, die foto laat maar zitten. Wanneer komen de beelden? (mijn collega’s hadden vorige week een smartlappen cursus – ik wil graag het bewijs dat ik die niet nodig had…)

 5. De beelden volgen nog, daar is onze smurfin hard mee bezig.

 6. Uit betrouwbare bron (namelijk mezelf) heb ik begrepen dat het voorlopig niet gaat lukken. Bestand is namelijk te groot (met iets meer dan 2 mb), dus er moeten wat instellingen op de server worden aangepast. Dat gaat me alleen niet meer lukken voor mijn vakantie.

  @Nootje: probeer ze er dan maar van te overtuigen door een paar regels te zingen (mochten ze je niet geloven, zullen ze je in ieder geval niet meer gaan vragen of je de volgende keer aub mee gaat ;))

 7. Ahhh… en een klein voorproefje via Youtube? Of in mn inbox?

 8. Ik zag zomaar een filmpje voorbij komen op youtube en heb deze er dus maar eens onder geplaatst, zodat iedereen kan meegenieten (uchu uchu) van deze prachtige klanken.

  Persoonlijk vond ik het boek/de tekst beter…

 9. Hé bijzonder! Dat copyright werkt ook niet echt…

  En is er nog een specifiek onderdeel in de tekst dat je aansprak?

 10. Geweldige muziek!! Ik kan er maar geen genoeg van krijgen.

 11. wel een mooi lied maar wij worden weer niet genoemd XD

 12. Jullie komen ook nooit meer terug!

  Zo goed? 🙂

 13. Hé Muziek, er is iets mis gegaan met het omzetten van de website. De tekst loopt door. Nu wordt het wel lastig voor me om mee te ‘zingen’. Gelukkig zijn er de beelden nog!

 14. He brillie, gelukkig kunnen we allemaal de berichten editen he ;). Anywayz bericht is wel gelukt, filmpje mag je zelf doen :).

 15. Oja. Nou toch bedankt dan maar!

 16. filmpje werkt ook weer!!

  Weer veel kijkplezier

Leave a Reply