Kempenkamp 2008: Dag 7: Totemroof

Waar het gisteren de hele dag regende en regende zijn de smurfen en de kinderen blij dat ze vandaag weer een keer naar buiten kunnen en een bosspel kunnen gaan doen. De kinderen gingen levend kwartetten euh.. zestetten. De kinderen kregen allemaal zes artikelen mee die ze in hun kamp moesten bewaren. Na het startschot moet er zo snel bij de andere groepjes worden geroofd, zodat men zes dezelfde artikelen in het eigen kamp liggen: zestet!!

De bedoeling is snel duidelijk en de kinderen gaan fanatiek van start. De kinderen kunnen het eigen kamp verdedigen door het lintje dat achter uit de broek van de aanvaller hangt er uit te trekken. De kinderen zie je echt op plundertocht en stoelen, bekers, flessen, etc door de bossen shouwen op weg naar het eigen kamp. Soms wordt door het fanatisme iets te fel verdedigd, dat kon uiteindelijk de druk niet drukken om weer een lekker buiten te zijn. Het eerste spelletjes weten the chessplaying deamons zelfs drie zestetten te vergaren en hiermee lukt het de andere groepen het niet meer in het tweede spel om ze van de eerste plaats te stoten.

Groep Punten
Groep 1: The death body hunters           7
Groep 2: The chessplaying deamons 10
Groep 3: Het team van Arno 9
Groep 4: Scream 8
Groep 5: De schakende skeletten 9
Groep 6: Horrorkids 6

Leave a Reply