Kempenkamp 2008: Dag 5: Zwemmen

Na het natte weer van de afgelopen dagen was het vandaag eens tijd om echt nat te worden. Helaas was het buitenbad niet open en konden we alleen binnen zwemmen. Alle kinderen werden voorzien van een bandje zodat ze goed te onderscheiden waren van de groep van de scouting die de andere helft van het zwembad vulde.De smurfen waren regelmatig te vinden in het stoombad en de sauna. De kinderen waren niet van de smurfen af te slaan in het grote bad. Er werd dan ook weer flink gesopt. De nagels van Karen staan nog steeds in de rug van  Babysmurf. Velen waren moe van het soppen en duiken en zaten rustig aan de rand van het zwembad een van de meegebrachte spelletjes te spelen. Ook aan de rand van het zwembad kon men nog meegenieten van een paar straaltjes van het heerlijke zwemwater door de vele bommetjes die in het zwembad gemaakt werden.

 

Moe, voldaan en met veel honger was het weer tijd geworden om terug te keren naar de blokhut. De hongerige magen werd gevuld met een flinke portie friet met een kroket of een frikadel. Ook de sla van Boeruhsmurf was weer van het land gehaald! Het was dus weer een geslaagde middag!

Leave a Reply