Kempenkamp 2008: Dag 5:Dagverslag De Schakende Skeletten

Dobbelsteen-schaak Dinsdag 4 juli hadden we tussen de middag dobbelsteen-schaak gdaan. Dobbelsteen-schaak is een beetje moeilijk. Het gaat als volgt: er staan 11 borden opgezet. Je hebt 2 dobbelstenen. Bij het eerste bord staan de cijfers 2 en 12. Bij het tweede bord 3, bij het derde 4, enzevoord. Als je begint gooi je de 2 dobbelstenen. Als de cijfers bijvoorbeeld 1 en 4 zijn moet je naar bord 5, dan moet je zetten. En dan moet je weer terug. Dan moet je zo snel mogelijk de koning slaan. Het zwemmen Woensdag de 9e gingen we zwemmen in het zwembad in Geldrop. Van 12.00 – 15.30 uur waren we in het zwembad. Er was een sauna, klein bad, en koud dompelbad, diep bad & een Turks stoombad. Het was best leuk. Een paar keer bometjes en wat duiken en een paar keer in het koude bad en dan weer in het kleine bad, lekker warm.Lennaert; Voor u: Meneer Lenny Zwembad:Vandaag, woensdag gingen de kampkinderen + staf naar het zwembad voor een traditioneel zwempartijtje. We gingen met de auto naar ’t zwembad in Geldrop. Daar hebben we van 12.00 uur tot 15.30 uur gezwommen. Het zwembad wasa niet zo speciaal met het Turks stoombad en het dompelbad maakten het erg leuk. Er was overichs ook een sauna, maar daar is (zo ver ik weet) niemand in geweest. En dus na 3,5 uur reden we weer terug naar de blokhut voor de friet met frikandellen! Rob: Ongein Op het kamp gebeuren altijd wel ongelukjes. Naast dat worden er ook grappen uitgehaald. Gisteravond (dinsdag) wilden Rob, Daan en Mathijs hun slaapspullen naar de slaapzaal van de guppies (kleinere kinderen) brengen en daar overnachten. Achteraf bleek dat niet gelukt te zijn. De oorzaak ervan was dat ze probeerden Tom Ching wakker te maken. Die schreeuwde ‘What the f*ck’ uit en Brillie hoorde dat dus. De ochtend erna (woensdag) zag je Rob, Mathijs, Daan en Carl hun slaapspullen op de gang. En ze moesten ’s ochtends de tafel dekken.

Leave a Reply