Kempenkamp 2008: Dag 4: Dagverslag The death body hunters

We hebben gisteren levend stratego gespeeld en een quiz gedaan. Levend stratego was leuk. 1 groep won de hele tijd,  maar op het laatst verloor die omdat die had vals gespeeld.De quiz was ook leuk. Het waren geen moeilijke vragen, maar meer gok-vragen zoals: “bij welke smurf zouden de kinderen met hun problemen komen?” of “Wat wordt het meest besteld in een friettent?”. Bij de vragen moesten we een top 5 geven van de antwoorden. Als er 3 fouten werden gemaakt mocht het andere team de vraag hebben. De death body hunters waren gewoon de beste in de quiz.Sander Melissen Babysmurf heeft dit jaar iets nieuws bedacht: de Bah-bon Elke dag maken ze met het avondeten iets vies (of iets dat vies lijkt!) zoals:1.      groene macaroni2.      bloemkool en boontjes, enz. enz Dus het lijkt alsof het vies is, maar dat is het niet En we denken dat het volgende blauwe spinazie is.Roel Montree Gisteren hebben we een quiz gespeeld. We zijn 1e geworden. In ieder groepje werden om de beurt vragen gesteld bijv. De top 5: K3 liedjes?We hebben gisteren ook nog levend stratego gespeeld. Dat was ook heel erg leuk.Carl Pellemans We werden gedropt, helaas is mijn groepje verdwaald. Het gaat op leeftijd. Wij hebben ook een quiz gedaan, waarin we twee vragen hebben verloren. In ons groepje zit Sander, Roel, Carl en Joyce. Het stratego gaat zo je rent weg en als je getikt bent moet je jou kaartje laten zien als dit hoger is dan het andere kaartje krijg je het kaartje.Joyce Lomans

Leave a Reply