Kempenkamp 2004 citaten

(kortom wazige uitspraken)

Citaten Smurfen

Knutsel: “Hé, ik zie m’n koplampen op me afkomen!” (terwijl haar autootje met Brillie achter het stuur op haar afkomt) Brillie: “Knutsel Zoiets zeg je niet! Ik heb kinderen in de auto zitten!!!”
Hippe: (Terwijl ze wit heeft met schaken) “Wie mag er beginnen: jij of ik?”
Lol: “ik heb vanmiddag een grap gemaakt!”

Citaten kinderen

Tijdens het geluidenspel
Gijs Heeren:“Daar staan bramen, dus daar kan ie niet liggen. Tenminste… dat hoop ik voor hem.” (Moppersmurf ligt tussen de bramen naar Gijs te luisteren)
“Heej! Ik zie een kont! Of is dat z’n hoofd?” Rob de Haas vindT Mopper tijdens het geluidenspel. Mopper houdt het er op dat Rob naar z’n knieën stond te kijken…)
Sjoerd Moet zo nodig plassen dat hij een struikje in de bossen uitzoekt. Smurfin: (die zich daar verstopt heeft) maakt de opmerking: “hallo ik zit hier!” Sjoerd Paridaans: “Ja, dat weet ik!”

Jasper: (tegen Potige) “Ron je moet een schone luier aan!” Mopper: “Wat???” Jasper: “Ja jij ook!”
Rene: Maar die krijg ik nooit in mijn mond! (terwijl hij een perzik kreeg) Jeffrey: Ik wel! Want mijn moeder zegt altijd dat ik zo’n grote mond heb.
“hey Roy, hoe is het, ben je moe?” Roy Noten: “Nee ik sta op de grote witte bal te wachten.” (Roy blijkt ook buiten het voetbalveld een echte balletjeswachter te zijn.)
Wessel Veerbeek: “Ik heb nog nooit iemand over afvallen horen praten. Behalve vrouwen…” (kijkend naar Hippe en Smurfin)
Sven Jansen: “Een bos hebben we al. nu nog de apen!”
Anne Willem: (bij het zien van de zeepbaan) “O wauw, dat is vies!”
Floris Willem: (Tijdens het wachten voordat zijn groep word gedropt) Ik hoop dat we snel worden gedropt, want ik houd namelijk ontzettend veel van drop.

Leave a Reply