Kapperzaak Smurfin, Knutsel & Ruimte

De meiden hadden gezien dat Boeruh en Smurfin glitters in hun haren hadden, waarna natuurlijk meteen de vraag kwam: “mogen wij dat ook?” Nou hadden de smurfjes al bedacht dat deze vraag zou komen dus zoals goed voorbereidde smurfen doen, waren de glitterdraden natuurlijk ingepakt. En werd kapperzaak Smurfin, Knutsel & Ruimte geopend (Boeruhsmurf was helaas bezig met andere dingen..)

De groene, gouden en zilveren glitterdraden werden tevoorschijn gehaald en zo begon de zeer succesvolle kapperzaak. In het begin was het een tweemanszaak, maar omdat er zo veel vraag was, hadden we al snel een derde smurf opgetrommeld. Terwijl de meiden hun haren versierd kregen, waren ze zelf lekker met andere dingen bezig, zoals een Donald Duckje lezen. Cidalia vond het zelfs zo leuk dat ze hielp met het beglitteren van de haren van Yana. Misschien toch een andere naam bedenken voor onze kapperzaak..?

Zoals te verwachten waren er natuurlijk ook wat vragen van de meiden: “Hoe krijg ik dit uit mijn haren?” en “Krijg ik geen klitten?”. De klitten kregen ze helaas wel, want de draden worden in de haren ‘geknoopt’.. Maar dat vonden ze dan toch geen probleem.

Buiten Boeruhsmurf, Smurfin, Ruimte en Knutsel is er nog een smurfje met lange haren, Brillie. Helaas konden we hem niet zo ver krijgen om glitterdraden in zijn haren te krijgen, tot grote teleurstelling van de meiden.

Sorry, comments are closed for this item.