Knutselen met Knutsel

We hebben dit kamp al veel Lol gehad, veel geSmuld, vaak naar Muziek geluisterd en ook heel af en toe een beetje geMopperd. Wat we nog niet gedaan hebben is Knutselen. Knutselsmurf werd daar een beetje ongelukkig van, dus stond woensdagavond knutselen met Knutsel op het programma. Niet voor punten (elk groepje kreeg een 10), maar gewoon omdat het leuk is!

Al gauw kwamen de kinderen met een hoop creatieve knutselwerkjes. Alex kwam bijvoorbeeld met een heel ruimteschip op de proppen. Hij vond het spel zo leuk dat hij zelfs na het kampvuur weer verder ging met knutselen.

Bjorn heeft van Muziek geleerd hoe hij kikkers moest vouwen die ook echt konden springen. Aan het eind van de avond had hij een heel leger gemaakt.

Aryun is al de hele week bezig met de bonte avond en vroeg aan Knutsel of er alsjeblieft tijd was na de lunch om daar iets voor in elkaar te zetten. Dat mocht niet, er was geen tijd, maar Knutsel beloofde dat er na het avondeten wel wat tijd zou zijn om te gaan knutselen. Zijn creaties zullen bij de bonte avond te zien zijn.

Naast knutselen kon je ook tekeningen maken en inkleuren. Olivier en Jurian hadden iets moois gemaakt voor Mopper, maar zelfs met dat mooie gebaar kon er geen lach van af.

Sommige kinderen vonden het ’t leukst om iets voor iemand anders te maken. Sebastiaan vroeg wat Knutsel het allerliefst had, mits het geen dier was. Knutsel had op dat moment zin in een kopje thee, dus heeft Sebastiaan een kopje thee voor Knutsel gemaakt. Arthur heeft een verrassing voor zijn ouders gemaakt; uiteraard gaan we nog niet verklappen wat het is. 🙂

Degene die misschien wel het drukst was met knutselen was Sem. Een lantaarnvis, een picknickmand die aan beide kanten open kan, en zelfs een volledig harnas.

Sorry, comments are closed for this item.