Muziek-Mopper-Surf-special!

Eten met zo’n grote groep is altijd een groot feest. Muziek en Mopper wilden delen in de vreugde door een geheel eigen twist te geven aan het toetje. Een duovla is leuk, maar een duovla maken is natuurlijk nog veel leuker. En dat al helemaal wanneer je, zoals Mopper en Muziek, met één grote, vloeiende beweging met z’n tweeën tegelijk de vla in een kommetje kunt kwakken. Dit is de Muziek & Mopper-special. Al gauw deed Surfsmurf, die avond belast met de yoghurtdienst, ook mee en was de Muziek-Mopper-Surf-special geboren. Het gevolg was een fantastische menging van smaken en kleuren. Zie onderstaand een geslaagd voorbeeld met de gelukkige eigenaar.

Heb je eigenlijk wel een bakje nodig om de Muziek & Mopper-special te kunnen maken? Volgens Mopper en Muziek niet. Je kunt de Muziek & Mopper-special namelijk ook rechtstreeks in iemands mond bereiden. Scheelt ook weer afwas. Toevallig was net Klungel aan de beurt om zijn toetje te halen dus mocht het mis gaan, dan zou het vast niet moeilijk zijn een smoes te verzinnen.

Klungel vóór de Muziek & Mopper-special (waarom zijn hesje vooraf al vies was, hebben de smurfen niet kunnen achterhalen)

Klungel na de Muziek & Mopper-special

Sorry, comments are closed for this item.