Levend Stratego

Na het middageten was het weer tijd voor het middagspel. Dit spel was voor de kinderen die al een keertje eerder zijn mee geweest zeer bekend! We gingen namelijk levend stratego spelen. Net zoals bij het echte stratego kregen de kinderen kaartjes waarmee ze de andere kinderen konden tikken. Het doel van het spel was om alle kaartjes van het andere team af te pakken.

Ook dit jaar werd de traditie van het levend stratego trouw voortgezet door de kinderen. De kinderen proberen elk jaar weer om nieuwe regels te bedenken. Zo is het onderling ruilen van kaartjes niet toegestaan, maar… stiekem is ze dit toch gelukt.

Tussen de partijen door was er tijd om van een berg, die bij het parkje was, af te rollen. Dit leverde een leuk gezicht en gesprek op. Smullie: “Cidalia, hoe was het om van de berg af te rollen?” Cidalia: “Slecht, ik was vergeten dat ik wagenziek was.”

Na vier partijen levend stratego was het weer tijd om naar de blokhut te gaan, tot teleurstelling van sommige kinderen. Ook dit jaar was het weer een geliefd spel!

De score:

Torenroosje: 9
De legendarische ijstaarten: 9
De magische tuinschakers: 10
De dolle ducks: 7
Sneeuwwitje en de zeven pionnen: 7
Kermit de stickers: 7

Sorry, comments are closed for this item.