Kennismakingsspellen

Het is natuurlijk wel handig om je mede dekzwabers en klimjongens te leren kennen, vandaar dit spel! De kinderen mochten krantenmeppertje, een menselijke knoop en het vooroordelen spel spelen. Na wat namenrondjes was het voor de meeste kinderen wel duidelijk wie wie was en konden we naar het volgende deel van het spel. Elk kind kreeg vervolgens een deel van een schatkaart en op deze kaart stond de grootste schat van deze hele week, je groepje! Na wat gepuzzel bij de kinderen waren alle schatkaarten compleet en daardoor was het voor iedereen duidelijk bij wie ze in het groepje zitten.

De groepjes dit jaar zijn:

Check Sparrow:
Valentijn van Warmedan
Paulien Horijon
Jonne Fusers
Kyano Heesters
Arish Gayen
Kevin Gang

De vliegende Schaakstukken:
Iris van der Eng
Sidney Thiels
Daniel Lulofs
Jasper Mathijssen
Sebastiaan Witte

Kapitein Schaak:
Willem Horijon
Olivier Hut
Koen Mathijssen
Alex Godzwon
Lorijn Fusers

De schurende Scheurbuiken
Jurian Bex
Gwen Kursten
Cathelijne Hut
Aryun Naidu
Freek Thijssen

Sorry, comments are closed for this item.