Dropping

Vannacht werden de kinderen gedropt rondom de blokhut. De kleinsten liepen een minimale afstand van 2.5 kilometer, maar de groepsoudsten mochten zich vermaken met 10 kilometer! De kleinste kinderen waren een woonwijk van Weert ingelopen, ze waren niet op zoek naar de blokhut, maar eerder naar alle speeltuintjes onderweg naar de blokhut! Na zes pauzes in zes verschillende speeltuinen kwamen ze toch nog voor het donker thuis en konden daar nog even spelen voordat ze naar bed moesten. De een-na-jongste groep was samen met Knutsel een klein beetje omgelopen, maar daarbij kwamen ze wel Muziek en zijn groepje tegen in de MacDonalds! De meisjes liepen ook lekker door, maar door een kleine fout liepen ze naar Maarheeze in plaats van de blokhut! Dit zorgde ervoor dat Knutsel en Muziek nog steeds eerder bij de blokhut waren dan de dames. De twee laatste groepen kwamen zo laat binnen dat zelfs de smurfjes al op een oor lagen.
Alle groepjes hebben de blokhut gehaald, dus elk groepje krijgt een 10!

Sorry, comments are closed for this item.