Etappeschaak

De groepjes gingen langs verschillende landen om naast te handelen ook contact te onderhouden met de lokale bevolking door te schaken. Maar elke cultuur is anders en daarom is ook het schaakspel per land anders. Zo mochten de kinderen kat en muis, schietschaak of snelschaken en dat soort spellen spelen. Bij het snelschaken werd Brillie herdertjesmat gezet en won Sascha van Klungel waardoor ze daar eersten werden, maar Sascha had duidelijk minder kaas gegeten van het kat en muis spel, want daar werd zijn groepje laatste. Na 6 verschillende landen bezocht te hebben kwamen de tijdreizende torens als beste cultuur kenners naar voren en scoorden zo 10 punten.

1 PiëlzckØlèrç 8
2 De Tijdreizende Torens 10
3 De Brownie Beren 6
4 De Etende Mensen 8
5 De Prehistorische Processierupsen 9
6 Ugh hubba ukka ugh 8

Sorry, comments are closed for this item.