Het Pokémongeluidenspel

Nadat de liefhebbers de halvefinalewedstrijd tussen België en Frankrijk hadden kunnen kijken was het donker genoeg geworden om aan het avondspel te beginnen. Want er bleken een stel Pokémon verstopt te zitten in het bos. Ze maakten wel geluid zodat ze nog wel te vinden waren voor de groepjes. De bedoeling was dus om alle verborgen Pokémon (of beter: Smurfen die een Pokémongeluid maken) op te sporen door op hun geluid af te gaan.
Wat de kinderen niet wisten was dat er ook een Ditto tussen zat. Dat is een Pokémon die de vorm en geluiden van andere Pokémon aan kan nemen. Klungelsmurf had deze rol op zich genomen om de kinderen op het verkeerde been te zetten. Want hij telde helemaal niet mee en de groepjes die hem vonden, konden weer verder om te speuren naar de ‘echte’ Pokémon.
Ondanks deze Ditto bleek het spel voor de meesten toch niet zo lastig, want na een half uur hadden 3 groepjes alle verstopte Pokémon al gevonden.
Dit resulteerde in de volgende scores
Actie!!! 10
De gelaarsde Pionnen 10
De Rode Lopers 8
Het regent Schaakstukken: De Film 9
New Kids: Smurfo 10
De Schaakowners 9

Sorry, comments are closed for this item.