Levend Cluedo

Ook dit jaar was er weer een mysterie voor de kinderen om op te lossen. Dit jaar was de Oscar voor beste mannelijke acteur gestolen. Beveiligingsbeelden waren verdwenen, dus was iedereen die in de buurt was bij elkaar gehaald om ondervraagd te worden.

De groepjes konden de twaalf verdachten uitgebreid spreken waarbij veel verborgen geheimen werden blootgelegd. Na de ondervragingen konden de groepjes hun bevindingen melden. Hoewel niet alle groepjes het mysterie hadden opgelost, bleek de stuntdubbel van één van de genomineerde de Oscar te hebben gestolen.

Actie!!!   7 punten

Gelaarsde Pionnen   10 punten

De Rode Lopers   9 punten

Het Regent Schaakstukken: De Film   7 punten

New Kids: Smurfo   8 punten

De Schaakowners   7 punten

Sorry, comments are closed for this item.