Auditieschaak

Maandagochtend, tijd voor een potje schaak. In de Hollywoodwereld is de concurrentie moordend, er is dan ook maar plek voor één ster. Daarom moeten de koningen zo snel mogelijk hun dominante positie vast te stellen. Dus als je in Auditieschaak de koning met een legale zet in het centrum krijgt, win je ook, mat zetten wint ook nog steeds! De ongelijke aantallen in de groepjes werden aangevuld door smurfen van verschillende schaakexpertises. Mika lukte het om Smullie te verslaan, maar Lollie bleek uiteindelijk net iets te sterk voor Valentijn die ondanks zijn 9 jaar minder ervaring toch nog een goede wedstrijd wist neer te zetten. Sommige verkozen de tactiek van zo snel mogelijk met de koning gaan lopen boven het ontwikkelen van de opening en het verdedigen van het centrum om zo een snelle winst te behalen. Jonne won al zijn partijen en ging voor een samenwerking van de dame en de koning om tegelijk het centrum te verdedigen en snel zelf in het centrum te komen.

De Schaakowners 10
Actie!!!! 8
Het regent Schaakstukken: de film 8
De Rode Lopers 8
New Kids Smurfo 6
De Gelaarsde Pionnen 6

Sorry, comments are closed for this item.