Speurtocht

Vandaag gingen de kinderen Indiana Jones helpen door met een speurtocht de code van de tombe te kraken! Te voet gingen de kinderen Best in en deden allerlei soorten puzzels. Zo hebben we een woordzoeker zien langs komen, maar gingen ze ook haasje over spelen. [foto haasje over]. Onderweg kwamen ze ook in twee speeltuinen, in de eerste kwamen veel opdrachten langs, terwijl in de tweede speeltuin een pauze met wat water beschikbaar was. [foto speeltuin]. Daarna liepen de kinderen langs een molen waarvan de hoogte geschat moest worden voor de code. De Schaakowners gingen zelfs rondbuurten bij de lokale bevolking om de hoogte van de molen te bepalen. Hiermee achterhaalden zij de exacte hoogte: 25,5 meter. Daarna kwamen ze langs een mooie kerk, hiervan moest ook de hoogte geschat worden. Het groepje De rode lopers zaten hier het dichtstbij met 64 meter, terwijl de kerk 63 meter is. Toen kwamen de groepjes twee lieve smurfen tegen met wat water en een heerlijke koek als verrassing. Dit was bijna het einde van de speurtocht, de groepjes moesten allen nog de lengte van het pad naar de blokhut meten. Het groepje geleid door Leo, de Gelaarsde Pionnen, zat het dichtstbij met 700 meter terwijl het pad 750 meter is. Uiteindelijk was Indiana Jones het meest tevreden met de Gelaarsde Pionnen, door deze goeie inschatting.
De Gelaarsde Pionnen: 10
Het Regent Schaakstukken: De film: 9
Actie!!!!!!!!!!!!: 9
De Rode Lopers:8
New Kids Smurfo: 8
De Schaakowners: 7

Groetjes Smurfin en Smulsmurf!

Sorry, comments are closed for this item.