Three-check

Three-check is een schaakvariant waarbij je de partij al hebt gewonnen als je je tegenstander drie keer schaak hebt gezet. Dit werd vandaag op Kempenkamp gespeeld. Dit spel kan heel snel afgeslopen zijn. De meeste partijen waren binnen een minuut of vier al weer klaar en daardoor konden er ook behoorlijk wat rondes worden afgewerkt. Iedereen speelde zeven partijen en de winnaar van het tri-check-toernooitje werd Mika met 6½ punt uit 7 ronden. Tweede eindigde Timo met 5½ punt en hij werd weer gevolgd door 6 schakers met 5 gewonnen partijen.
Het beste team was The Legends. Maar liefst vier van de vijf leden van The Legends wisten 5 punten te scoren en daarmee was dit team als geheel veruit het beste in dit spel.

De naam was te veel moeite 7
De schaaklegendes 8
De vliegende schakers 7
De legende van de potige toekans 8
De bingoclub 8
The legends 10

Sorry, comments are closed for this item.