Het vampierenspel

Zaterdagavond werden de kinderen het bos ingestuurd om de dorpelingen te vinden die waren ontvoerd door een stelletje vampiers. De dorpelingen waren ontsnapt aan de vampiers, maar waren verdwaald in het bos. Er dwaalden zeven dorpelingen met lampjes rond in het bos en de groepjes moesten deze dorpelingen proberen te vinden. Maar ook de vampiers liepen nog rond in het bos en de kinderen moesten deze vampiers natuurlijk ontlopen. Want de vampiers waren gewapend met fotocamera’s en moesten de kinderen vastleggen op de gevoelige plaat. Door het flitsen van de camera dachten sommige groepjes dat ze het lampje van een dorpeling zagen en gingen eropaf. Toen werden ze zelf gesnapt. De vampiers werden uiteraard beschuldigd van valsspelen. De legende van de potige toekans wist de meeste dorpelingen te redden en werden de winnaars van het vampierenspel.

De naam was te veel moeite 7
De schaaklegendes 8
De vliegende schakers 9
De legende van de potige toekans 10
De bingoclub 8
The legends 9

Sorry, comments are closed for this item.