Kennismakingsspellen

Kennismakingsspellen
Kamp 2017 is begonnen!

Om elkaar beter te leren kennen stond als eerste spel de kennismakingsspellen op het programma. Allereerst was er brand in het smurfendorp… (Ojee!): de kinderen renden rond en gingen op geroep van Potige in een groepje van bepaalde grootte staan. Zo vielen er steeds een aantal af, totdat uiteindelijk Casper en Mika als winnaars overbleven.

Bij het levend domino werd gezocht naar overeenkomstige eigenschappen tussen iedereen. Bij “Wie ben ik” hadden vooral de oudsten moeite om bijvoorbeeld te raden dat ze een Disneyfiguur waren. Hoewel de kinderen de namen goed leerden bij het namentikkertje, bleken ze het leuker te vinden Klungel te belagen met de knuppel (dat was ook wel te verwachten natuurlijk). Tijdens de laatste namenpuls wist Leo zelfs alle namen in een keer op te noemen!

Een goed begin van een fantastische week.

Sorry, comments are closed for this item.